Kilpailut

Matka

Masokistin Unelma on 100 kilometrin juoksun Peräkylän Ponnistuksen avoin mestaruuskilpailu.
Vuoden 2016 Unelma järjestetään lauwantaina 06.08.2016.

Suojelija

TBD

Uusi reitti

Keskuspuiston ali kulkevan joukkoliikennetunnelin töitten takia reitti muutettiin vuonna 2014 perinteisestä. Tänä vuonna mennään edelleen uudella reitillä. Jatkosta ei ole mitään päätöstä. Uusi reitti simuloi ”original routea” kohtuullisen hyvin.

Paikka ja aika

Kilpailupaikka sijaitsee Paloheinän ulkoilumajan välittömässä läheisyydessä Helsingin keskuspuistossa. Katuosoite on Pakilantie 124, so. Pakilantien ja Kuusmiehentien kulmauksessa: Paloheinän ulkoilumaja.

Kilpailu alkaa n. klo 08.00. Kilpailun ohjeellinen aikaraja on 15 tuntia eli kilpailu loppuu n. klo 23. Lupaamme ottaa maaliin kaikki, jotka ovat viimeisellä kierroksella 15 tunnin aikarajan mentyä umpeen; jos ainakin joku järjestäjistä pysyy tolpillaan vielä tämänkin jälkeen, niin tarvittaessa jatkamme kilpailua, mutta tästä ei anneta mitään takuuta.

Ilmoittautuminen

Os.maksu 40 € (JK 35 €). Kannattajaseurojen jäsenille 2 € alennus. Maksu tilille (Pekka Ylä-Nikkilä / Peräkylän Ponnistus) FI23 5542 2340 3248 47, viesti ”Masokistin Unelma”.
Jäsenmaksun maksaneille seuran jäseneille osallistumismaksu 15 €, mistä palautetaan 10 € jos raahautuu vähintäänkin maratonin verran. Alennus edellyttää seuran edustamista kilpailussa. Seuran jäsenien suhteen preferoimme käteismaksua paikan päällä.
ALV:n sijaan osanottomaksu sisältää 5 € ”SOS-veron”. Lahjoitamme siis jokaista osanottajaa kohti 5 € SOS Lapsikylä -järjestölle.

Masokistin Mini

Masokistin Minin järjestämisestä ei ole tehty mitään päätöstä. Minin järjestäminen tai järjestämättä jättäminen tullaan päättämään noin viikkoa ennen kilpailua ja tiedottamaan PePortaalissa, joten elä maksa osanottomaksua tilille ennen tätä (osanottomaksu ei myöskään välttämättä ole sama kuin Unelmassa).

Osanottorajoitus

HUOM: KILPAILUSSA ON 45 JUOKSIJAN OSANOTTORAJOITUS. Kilpailun täyttymisen varalta voi ilmoittautua jonotuslistalle; mahdollista williä korttia voi tiedustella järjestäjiltä sähköpostilla tai puhelimitse.

Osanoton peruminen

Mikäli osanotto peruuntuu vamman tai sairauden -ei kuitenkaan mielenterveydellisen- vuoksi, niin osanoton voi ”rullata” seuraavalle vuodelle. Rullauksen voi tehdä kerran; mikäli osanotto peruuntuu senkin jälkeen, niin lahjoitamme osanottomaksun kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyskohteeseemme (tänä vuonna SOS Lapsikylä). Mikäli osanotto peruuntuu muusta syystä, niin lahjoitamme osanottomaksun kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyskohteeseemme. Rahoja ei siis palauteta.

Reitti

Kilpailu käydään 1,9443 km lenkillä, alustana suht tasainen sorapintainen ulkoilutie, yksi pieni nousu kierroksella. Kierroksia 51 ja rapioiksi jäävä matka juostaan alussa, vajaat kaksi kertaa 0,4569 metrin lisälenkki. Maali ja huoltoalue ovat vanhassa paikassa, lähtö 73,2 metriä maalista juoksusuuntaan. Reitti on virallisesti mitattu (Timo Marjomäki, 29.05.2014).

Huolto

Huoltopisteitä on reitillä yksi, joka on samassa kohtaa kuin väliaikapiste ja 100 kilometrin maali. Huoltopisteessä on tarjolla minimissään vettä, urheilujuomaa (Dexal), mustikkakeittoa, appelsiinia, banaaneita, rusinoita, suklaata, perunalastuja, suolakeksejä ja suolakurkkuja. Lisäksi omat eväät ja huolto on sallittu.

Mikäli Paloheinän ulkoilumaja on auki, niin sen tiloja voi hyödyntää. Mahdollisesti viereisen jäähallin WC- ja suihkutiloja voi käyttää, mutta tästä ei ole taetta. Lisäksi lähellä sijaitsevan Pirkkolan urheilukeskuksen tilat ovat auki klo 21 asti.

Vakuutukset

Järjestäjien puolesta kilpailijoille ei ole vakuutusta, vaan KAIKKI KILPAILEVAT OMALLA VASTUULLAAN.

Tavaroiden säilytys

Haluttaessa järjestävät voivat ottaa arvo-esineitä ym. säilytykseen, mutta emme ota niistä vastuuta. Säilytyspaikka on tällöin järjestäjien lukittu auto.

Palkinnot

Kaikille maaliinpäässeille Tiplomi. Sponsorien armollisuudesta riippuen jaamme palkintojakin, tavoitteena palkinto kaikille maaliinpäässeille.

Kaikille viisi kertaa maaliin kärsineille Paloheinän Fakiirin arvonimi ja erikoistiplomi.
Kymmenestä kärsimyksestä Erikoistiplomi Tammenlehvin.

Kilpailun virallinen T-paita

Kilpailun läpi kärsineillä on mahdollisuus lunastaa itselleen kilpailun virallinen T-paita ruhtinaallista 15 euron kulukorvausta vastaan. Myös edellisten vuosien maaliin päässeille tarjotaan vastaava mahdollisuus.

Lisätietoja

Suinulan Teräsmies (terasmies@perakylanponnistus.com, +358-50-597 1325)
Iin Puhuri (puhuri@perakylanponnistus.com, +358-40-176 6259.)

Ilmoittautuneet as per 31.03.2016 (30 kpl)

Anja Alakoski(rullaus vuodelta 2015 / osanotto vahvistamatta)
Susanna Näreaho (rullaus vuodelta 2015 / osanotto vahvistamatta)
Kimmo Lindström (rullaus vuodelta 2015 / osanotto vahvistamatta)
Paula Ylhäinen (rullaus vuodelta 2015 / osanotto vahvistamatta)
Miika Pihlaja (rullaus vuodelta 2015 / osanotto vahvistamatta)
Allan Ojala (rullaus vuodelta 2015)
Anne Schellingerhout (maksu pending)
Remco Schellingerhout (maksu pending)
Sami Nummela (maksu pending)
Suomenlinnan Susi
Maria Westerlund
Apinasaaren Heimopäällikkö
Tapani Tarnanen
Toni Valido
Mika Saukkonen
Tuomo Pilvijärvi
Henrik Martiskainen
Jaakko Martikainen
Jouni Mäkelä
Jukka Nyblom
Ambrosius Wollstén
Anu Ossberg
Markus Ilva
Jari Kiiski
Jürgen Siedler
Kari Nieminen
Mikko Perttula
Padasjoen Patman
Eino Tetri
Villeveikko Niemi

Jonotuslista

Huikon Kuriiri